CONDUȘI DE INOVAȚIE,
INSPIRAȚI DE NATURĂ

Ne mândrim cu integritatea și valoarea portofoliilor noastre dinamice de produse de clasă mondială și în furnizarea de suport tehnic dedicat, disponibil pentru dumneavoastră de la echipa de la ICL din Marea Britanie si Irlanda. Prin tehnologiile noastre de produse, sprijinul nostru continuu în educarea utilizatorul final, și prin iTurf, programul nostru integrat de management al gazonului, continuăm să promovăm cele mai bune practici în materie de gestionare a gazonului și protejare a mediului.

INOVAȚIE

Investim continuu în produse noi și avem unele dintre cele mai avansate facilități de cercetare și dezvoltare din întreaga lume. Cu toate acestea rămânem dedicați angajamentului de durabilitate, pentru a ajuta la menținerea mediului într-un mod eficient și responsabil. De la materii prime până la produsul finit, încercăm să producem cea mai bună gamă de îngrășăminte, de protecție a plantelor și tehnologii de semințe de iarbă, toate susținute de servicii pentru clienți de primă clasă. Îngrijitorii de la unele dintre cele mai bune arene sportive din lume au încredere în tehnologiile noastre pentru a le ajuta să producă gazon de înaltă calitate.

INSPIRAȚIE

Angajamentul nostru pentru o lume mai verde se extinde pe tot globul. Noi servim toate piețele verzi prin intermediul horticulturii ornamentale, agriculturii, gazonului și arhitecturii peisagere. Piața noastră este unică dar oamenii noștri o fac extraordinară. În fiecare zi , oriunde în lume, experții noștri din teritoriu lucrează cot la cot împreună cu clienții pentru a optimiza nevoile nutriționale ale plantei, prin intermediul cunoștințelor și al expertizei la fața locului. Această combinație de tehnologie de ultimă oră și înaltă expertiză profesională sunt semințele succesului pentru ICL Specialty Fertilizers.

ICL Specialty Fertilizers B.V.
info@icl-sf.com
www.icl-sf.com