SHADE SPECIAL
& WEED CONTROL

Programe pentru controlul mușchilor și buruienilor

Mușchii și buruienile sunt o provocare puternică pentru gazon, mai ales atunci când sistemul nu este bun și răsadurile nu sunt puternice. Pentru a spori eficiența în lupta împotriva buruienilor și a mușchilor este recomandar să îmbunătățiți calitatea gazonului: folosiți semințe care permit o unitate rapidă și îngrășăminte care să păstreze gazonul sănătos și dens, cu un sistem puternic de rădăcini. Dacă acționați planificat evitați operațiunile de salvare. În cazul în care este necesar un tratament, LandscaperPro oferă două produse specifice, gata de utilizare, cu o formulare granulară și dublă acțiune: controlul buruienilor și nutriție gazon.

MUȘCHI

Posibilie cauze ale apariției mușchilor:

  • Lumină solară insuficientă
  • Sol fertilizat insuficient
  • Argilă sau sol compactat
  • Drenaj de slabă calitate
  • Tăiere prea scurtă

Pentru a evita apariția mușchilor trebuie să eliminați condițiile care ar putea provoca apariția acestora. De multe ori mușchi apar în zonele umbrite și pe suprafețe de gazon compactat, unde apa stagnează cu ușurință, precum și pe peluze nefertilizate suficient. Landscape Pro Shade Special contracarează dezvoltarea mușchilor și restabilește fertilitatea și PH-ul în zona în care se aplică, astfel încât iarba este stimulată pentru a restabili creșterea după dispariția mușchilor. În cazul în care există o mulțime de mușchi, ar trebui să repetați această aplicație și / sau resădiți zonele afectate.

BURUIENI

Eliminarea buruienilor este adesea o provocare. Landscaper Pro Weed Control vă poate ajuta. Acest produs acționează, după apariție, pe o varietate de buruieni cu frunze late, este formulat pentru a aplica o cantitate exactă de elemente active care controlează problema buruienilor și, în același timp, asigură cantitatea potrivită de fertilizator pentru gazon. Granulele de LandscaperPro Weed Control conțin componente care asigură furnizarea de nutrienți. De asemenea, fiind un produs granular, acesta poate fi aplicat cu un aplicator de îngrășăminte.

SHADE SPECIAL

ShadeSpecial-v1

WEED CONTROL

WeedControl-v1
Vezi produse: LandscaperPro Maintenance, LandscaperPro Stress Control, LandscaperPro Weed Control