H2Pro Conserve Granules: un agent granular de umectare

H2Pro Conserve Granules: un agent granular de umectare pentru reducerea efectului stresului hidric asupra gazonului

În articolul anterior, Andy și-a împărtășit opiniile și sfaturile despre gestionarea umidității și irigare pentru a susține un gazon sănătos și pentru a preveni stresul hidric. Pe perioada lunilor de vară când vremea este uscată, este esențial să se monitorizeze profilul solului pentru a vedea dacă trebuie să aplicați udări. Dacă zone din peluză sunt deja uscate sau au devenit impermeabile la apă, un agent de umectare poate ajuta la refacerea permeabilității apei și răspândirea acesteia în sol.

În timp ce majoritatea agenților de umectare vin în formă lichidă, H2Pro Conserve Granules este, după cum sugerează și numele, un agent de umectare granular. Agentul de umectare este “atașat” unui transportor granular numit Biodac. Odată aplicat pe gazon și udat, granulele eliberează agentul de umectare în sol și granulele se descompun rapid. Penetrarea agentului de umectare poate fi îmbunătățită dacă este aplicată după scarificare. H2Pro Conserve Granules reduce semnificativ cerințele de irigare datorită moleculelor sale specifice de conservare a apei. Poate fi folosit curativ pentru a ameliora stresul plantelor pe un solul hidrofob în orice moment al anului. De asemenea, oferă o acțiune unică curativă și preventivă împotriva zonelor uscate din peluză.

H2Pro Conserve Granules pot fi aplicate cu ușurință folosind același aplicator pe care îl utilizați pentru aplicarea îngrășămintelor: nu este nevoie de niciun echipament suplimentar sau special!

O performanță optimă este obținută atunci când se combină agentul de umectare într-un program de fertilizare. Acesta funcționează cel mai eficient dacă prima doză este aplicată înainte de sezonul de creștere. Contactați-vă consultantul Landscaper Pro pentru sfaturi personalizate!

Beneficii:

  • Reduce stresul plantelor care cresc pe solurile uscate, hidrofuge, în orice moment al anului
  • Penetrarea eficientă și răspândirea în jos spre zona rădăcinii
  • Reduce cerințele de irigare
  • Molecule de conservare a apei
  • Curativ, preventiv împotriva zonelor uscate

Leave a Reply